web analytics

Älskar du papper, bilder och scrapbooking lika mycket som jag?

Hej! Vad roligt att du har hittat hit till My Paper Love! Älskar du papper, bilder och scrapbooking lika mycket som jag?  Jag har tecknat och målat sedan jag var liten. Jag tecknade serier, pappersdockor, skrev i egna tidningar och framförallt klippte ut bilder och klistrade ihop. När mina barn var små skapade vi jämt i papper. Numera jobbar jag med bland annat grafisk form och illustration sedan många år och driver även egna företaget artgraphic. Att nu få dela med sig av mina bilder till dig är bland det roligaste som finns. Därför blir jag också glad om du visar upp vad du har skapat med mina bilder. Är du intresserad av mina illustrationer så driver jag även webbutiken med posters för barn på www.kidsroom.se.

Digital stämpel - nalle och stor tulpan
My Paper Love - Karin