web analytics

Inspiration korttillverkning Blomsterflickan

Så här har jag gjort kortet blomsterflickan. Här hittar du vilka papper som jag har använt. Missa inte inspirationsrabatten  50kr nedan 🙂 Hälsar Karin.

Inspiration korttillverkning Blomsterflickan

Så här gjorde jag kortet!

 • Jag började med att skriva ut det digitala scrapbookingpappret ”Äggulröd” från bildsetet ”Digitala papper gula påsk” på ett tjockt papper (som jag matade in manuellt i min laserskrivare).
 • Sedan skar jag pappret i laserskäraren så att det blev lite mindre än A5. Pappret veks på mitten.
 • Sedan klippte jag ut en bit av det digitala ”pappret” akvarellrosa från setet ”Digitala papper akvarell 9 st”och limmade fast på kortets framsida.
 •  Jag skrev ut på skrivaren och klippte ut ”Blomsterflickan 3D” och alla blomsterdelarna med en silhuettsax.
 • Fästkuddarma fästes varsamt i två olika lager under de gula påskliljorna som flickan håller i. Inte exakt på varandra dock – då blir det mer 3D-look.
 • Sedan gjorde jag samma sak med de gula påskliljorna.
 • Ur arket ”Fjärilar småkryp färglagda bilder” klippte jag ut en grön fjäril och limmade fast högra vingen som sedan fästes lite snett på pappret.
 • Efter det klippte jag ut en gul blomma från ”Påskbilder kanin ägg fjäril…” och strök lite lim under blomman som fästes i högra hörnet. Det blev fint att vika blombladen lite uppåt.
 • Slutligen klippte jag ut den lila ”vimpeln” som det står Glad Påsk på från ”Färglagda påsktags och labels”.

  Lycka till!

De här bilderna använde jag!

Jag använde bilder och digitala ”papper”ur de här bildseten. Kortet kan självklart göras i en mängd olika varianter med papprena och bilderna i alla de här bildseten. Endast din fantasi sätter gränsen.

Paketpris

När du köper alla de här bildseten samtidigt får du dem 50 kr billigare som paketpris när du använder rabattkoden ”Inspirationblomster” i kassan. Du betalar alltså 158 kr istället för 208 kr!*. 

*kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Vi vill se dina Scrapbookingprojekt!

Jag som tecknar alla illustrationer på My Paper Love heter Karin Söderqvist. Jag har tecknat och målat sedan jag var liten och det här är det roligaste som finns att få dela med mig av mina illustrationer och få se hur du använder dem i dina papperspyssel och Scrapbookingprojekt. För att se mer av mina bilder och målningar och mig som grafisk formgivare och illustratör titta även in på min sida www.kidsroom.se med barnillustrationer samt konst på www.artgraphicgallery.se.