web analytics
Jag har tecknat en hel del solrosor till vårens och sommarens Scrapbooking och Card Making och nu betalar du endast 15 kr för totalt 22 stycken digitala ”papper”/ bakgrunder för ”Digitala papper solros”.
Du köper produkten, laddar ner de två zippade filerna via länken som du får i bekräftelsemejlet och sedan skriver du ut på din skrivare. Skriv in rabattkod ”Vår2021” för att erhålla rabatten som räknas av i kassan.  Ordinarie pris är 39 kr. Gäller ej i kombination med andra rabatter.

Passar till digitala stämpeln med solrosor

De här digitala papperna passar utmärkt till den digitala stämpeln ”Flicka med solrosor färglagd” eller den svart/ vita digitala stämpeln.

Nyhet! You Tubekanal för My Paper Love

Prenumerera gärna på My Paper Loves nya You Tubekanal och se filmen med erjudandet:

Erbjudandet gäller t.o.m. den 30 maj 2021.

Vi vill se dina Scrapbookingprojekt!

Jag som tecknar alla illustrationer på My Paper Love heter Karin Söderqvist. Jag har tecknat och målat sedan jag var liten och det här är det roligaste som finns att få dela med mig av mina illustrationer och få se hur du använder dem i dina papperspyssel och Scrapbookingprojekt. För att se mer av mina bilder och målningar och mig som grafisk formgivare och illustratör titta även in på min sida www.kidsroom.se med barnillustrationer samt konst på www.artgraphicgallery.se.

Är du intresserad av att bli vår inspiratör för scrapbooking?

Mejla mig på karin(at)mypaperlove.se