web analytics

Jag har tecknat söta blommor till sommarens Scrapbooking och korttillverkning för endast 15 kr. Du köper bilderna, laddar ner de två filerna via länken som du får i bekräftelsemejlet och sedan skriver du ut på din skrivare. Sedan är det bara att börja skapa de finaste Mors dagkorten!

Passar till alla digitala stämplar

De här seten med blommor passar utmärkt till alla digitala stämplar och digitala ”papper”.

Nyhet! You Tubekanal för My Paper Love

Prenumerera gärna på My Paper Loves nya You Tubekanal.

Vi vill se dina Scrapbookingprojekt!

Jag som tecknar alla illustrationer på My Paper Love heter Karin Söderqvist. Jag har tecknat och målat sedan jag var liten och det här är det roligaste som finns att få dela med mig av mina illustrationer och få se hur du använder dem i dina papperspyssel och Scrapbookingprojekt. För att se mer av mina bilder och målningar och mig som grafisk formgivare och illustratör titta även in på min sida www.kidsroom.se med barnillustrationer samt konst på www.artgraphicgallery.se.

Är du intresserad av att bli vår inspiratör för scrapbooking?

Mejla mig på karin(at)mypaperlove.se