web analytics

My Paper Love söker en inspiratör/ ett samarbete på fritiden som vill prova på mina bilder för Scrapbooking, korttillverkning och annat papperspyssel och sedan visa upp dina projekt i tex. din egen blogg, vlogg och/ eller här på mypaperlove.se.

Var med från början!

Just nu bygger jag upp webbutiken med massor av fler bilder och det här kan vara ett uppdrag för dig som älskar papper och pyssel lika mycket som jag. Och som tycker att det skulle vara kul att få testa alla nya bilder.

Har du en egen blogg, instagram, Tik Tok eller facebook?

När du har skapat med mina bilder får du naturligtvis också länka till dina egna sidor på tex. din blogg, instagram, Tik Tok eller Pinterest också. Som inspiratör för My Paper Love´s bilder och Scrapbooking får du tillgång till alla bilder som jag illustrerar och kan även använda dem för dina privata projekt. Du måste såklart alltid skriva i dina inlägg att det är ett samarbete med Artgraphic/ My Paper Love. Här ser du några av våra digitala stämplar.

Teman och säsonger

Oftast jobbar vi i god tid med bilder som är aktuella för säsongen eller högtiden, tex. alla hjärtans dag eller påsk. Just nu är det aktuellt att jobba med bilder för påsk eller övriga för vår. Fler bilder kommer!

Exempel på vad man kan göra som inspiratör för Scrapbooking

  • Korttillverkning
  • Scrapbookinglayouter
  • Bilder för Bullet Journals
  • Presentinslagning
  • Boxtillverkning

Vi vill se dina Scrapbookingprojekt!

Jag som tecknar alla illustrationer på My Paper Love heter Karin Söderqvist. Jag har tecknat och målat sedan jag var liten och det här är det roligaste som finns att få dela med mig av mina illustrationer och få se hur du använder dem i dina papperspyssel och Scrapbookingprojekt. För att se mer av mina bilder och målningar och mig som grafisk formgivare och illustratör titta även in på min sida www.kidsroom.se med barnillustrationer samt konst på www.artgraphicgallery.se.

Är du intresserad av att bli vår inspiratör för scrapbooking?

Mejla mig på karin(at)mypaperlove.se

Vi ses! Karin